Little Known Facts About petek servisi.

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa trouble kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve model tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski petekler ısınmıyor olabilir. uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşgentlemanız gerekecektir.

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri petek servisi ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde istanbul petek servisi siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum dur

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çAlright memnun kaldım herkese tavsiye istanbul petek servisi ederim

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Tesisat petek servisi temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çAlright ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana professional bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip petek servisi ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page